Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

η ώρα της γης? χαχαχαχχαχα

Η ώρα της γης.... έχω πάψει να αναρωτιέμαι ποιος επινόησε αυτή τη μαλακία, όπως κ πολλές αλλες τέτοιου τύπου, αλλά ποιος τη συμμερίζεται κ την θέτει σε εφαρμογή. Η υποκριτική αυτή βλακεία δε, που είναι παγκόσμιο φαινόμενο, μας σερβίρεται ως μια ουάου κ ίν λύση στο μεγάλο θέμα της διάσωσης του πλανήτη.
Πραγματικά, πιστεύει κανεις ότι σβήνοντας τα φώτα, σώζεται ο πλανήτης? κ όμως υπαρχουν άνθρωποι που απόψε, όπως κ κάθε φορά θα σβήσουν το φως για να δείξουν ότι νοιάζονται. Κ θα τρέξουν στο σόσιαλ προφιλ τους να το γράψουν! 
Δεν είμαι αρμόδια να αναλύσω τον τρόπο που θα σωθεί τούτος ο πλανήτης. Είμαι όμως βέβαιη, ότι με τέτοια βλακεία που δέρνει το ανθρώπινο είδος, η γη δεν παιζει να σωθεί. 
Η γή θα σωθεί, όταν η πραγματική οικολογία βγεί από το κόνσεπτ του "περιβαλλοντολογικού μάρκετινγκ" κ πάψει να παίζει το παιχνίδι αυτών που κερδοσκοπούνε πάνω της!
Αυτοί που πραγματικά ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ για τον πλανήτη -που στη τελική έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν ότι πολύτιμο έχει να τους δώσει- κ ότι έμψυχο υπάρχει πάνω του, είναι εκείνοι που δεν θα σβήσουνε το φως. Είναι εκείνοι που θα πράτουν έτσι στην καθημερηνότητά τους, ώστε να τον βλάπτουν όσο λιγότερο γίνεται. Είναι εκείνοι που με τη στάση κ τον τρόπο ζωής τους, σέβονται τη φύση κ τα αγαθά της, που στρέφονται σε αυτή κ εχουν κατανοήσει ότι από τη φύση ξεκινάνε κ τελειώνουν όλα!
Απόψε λοιπον στις 8:30, όποιος νοιάζεται για τούτο εδώ το περίεργο μπαλάκι μέσα στο συμπαν που λέγεται γη, μην ενδώσει σε αυτή την υποκρισία κ το δήθεν ενδιαφέρον! αλλά ας κάτσει να αναρωτηθεί, τι μπορεί ατομικά κ συλλογικά να κάνει, ώστε με τον τρόπο του να συμβάλλει σε ένα ομορφότερο κ πιο βιώσιμο περιβάλλον! 
Σβήσε αν θες τα φώτα οκ (όντως εξοικονομέιται ενέργεια), αλλα πράξε το ως ενα μέρος της προσωπικής σου προσπαθειας να συμβάλεις κ όχι για να καθησυχάσεις τη συνείδησή σου!
@RozaDimi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου