Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

στη δημοσιότητα η φωτογραφία της 22χρονης ιερόδουλης

Εκατοντάδες τηλεφωνήματα δέχτηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ όταν είδαν το φώς της δημοσιότηατας οι φωτογραφίες της 22χρονης ιερόδουλης που εκδιδόταν σε οίκο ανοχής επί της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα, και η οποία είναι φορέας του AIDS.

 Οι αρχές εκτιμούν οτι τα άτομα τα οποία ήρθαν σε επαφή με την Tatiana Bukhotoyarova  είναι δυνατόν να ανέρχονται σε εκατοντάδες. Το θέμα παίρνει διαστάσεις μεγάλες και οι υγειονομικές υπηρεσίες βρίσκονται σε συναγερμό καθώς τα άτομα που μπορεί να προσβλήθηκαν απο τον ιό δεν  είναι μόνο πελάτες της 22χρονης αλλά και άτομα που ήρθαν εκ των υστέρων σε επαφή με τα άτομα αυτά.

υ.γ. εχουν κυκλοφορίσει στη δημοσιότητα και άλλες φώτο ιερόδουλων ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει πληροφορίες και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για το (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
1.Τηλεφωνική γραμμή για το AIDS 210 7222222
2.Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ 210 5212054


υ.γ.* αυτό που με ανησυχεί, δεν είναι το ότι γέμισε aids ένας μεγάλος αριθμός ατόμων, μα περισσότερο το πόσο εύκολο μας είναι να στιγματίζουμε τα άτομα, από το να ψάχνουμε να βρούμε τη λύση κ τη ρίζα του προβλήματος... @RozaDimi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου